Алкараз декласирао Фрица за полуфинале у Мајамију

Izvor: GradskeInfo.rs, 31.Mar.2023, 16:43

Алкараз декласирао Фрица за полуфинале у Мајамију

Тренутно први на светској листи тенисера Карлос Алкарас убедљиво надиграо Американца Тејлора Фрица са 2:0 (6:4, 6:2) и пласирао се у полуфинале турнира из мастерс серије у Мајамију. За пролаз у финале Швајцарац ће се састати са Италијаном Јаником Синером. Фото: Танјуг/AP/Jim Rassol Карлосу >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Алкарасу је требало само сат и 19 минута игре да дође до десетог узастопног тријумфа и обезбеди пласман у полуфинале.
Први сет је решио већ у првом гему када је искористио другу брејк лопту и дошао до предности коју је потом одржао до краја иако је Фриц изборио две брејк шансе али је Шпанац успео да их отклони и добије гем са 6:4.
Још обедљивији Алказар је био у другом сету који је добио са два брејка и без много неизвесности изборио пласман у полуфинале.
За пласман у финале Карлос Алказар ће се срести са Италијаном Јаником Синером који је такође убедљиво са 2:0 (6:3,6:1)елиминисао Финца Емила Русоворија.


Vimbldon: Prihvatićemo dolazak tenisera i teniserki iz Rusije i Belorusije

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Алкараз декласирао Фрица за полуфинале у Мајамију се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.