Пиће које топи сало са стомака

Izvor: GradskeInfo.rs, 04.Dec.2022, 20:00

Пиће које топи сало са стомака

Не постоји напитак који би сам отопио сало на стомаку. Наравно, можете пробати напитке за брзо чишћење организма, али то може имати негативне последице по здравље и сигурно неће дати трајне резултате. Фото: Pixabay/AlexanderGrey Најсигурнији и најефикаснији начин да изгубите сало на стомаку >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << је уравнотежена исхрана и вежбање.
Али иако не постоји чудотворни састојак, постоје одређене намирнице и пића који могу помоћи у процесу мршављења. На пример, пијење смутија од воћа и поврћа неће само по себи изазвати губитак тежине, али може допринети губитку тежине јер је то одличан начин да у своју исхрану укључите више влакана и антиоксиданата.
Друга врста пића која може помоћи у губитку тежине је чај, посебно чај од нане. Чајеви углавном имају врло мало калорија и пуни су антиоксиданата, па су, уз воду, идеално пиће као део здраве исхране.
Додатна предност чаја од нане је његов благо сладак укус, који може помоћи у задовољавању жеље за слатким и смањењу апетита.
Осим тога, чај од нане је одличан, има антивирусна, антибактеријска и антиинфламаторна својства, а управо због својих антиинфламаторних својстава помаже у ублажавању сметњи у варењу.
Нека истраживања су показала да има опуштајући ефекат на мишиће и ублажава грчеве и помаже у лакшем избацивању хране и гасова из тела, а све то су разлози због којих делује на смањење надимања, што такође може учинити да ваш стомак изгледа равније. 
Želite ravan stomak? Ove navike moraju postati deo vašeg svakodnevnog života

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Пиће које топи сало са стомака се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.