Шешељ: Уништите Томине отпаднике

Izvor: TvojPortal.com, 13.Feb.2012, 00:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Шешељ: Уништите Томине отпаднике

Извор:Вестиомлине  Српска радикална странка на предстојећим изборима жели да обори актуелну власт и политички уништи "странку радикалских отпадника Томислава Николића", поручио је из Хага лидер СРС Војислав Шешељ у телефонском обраћању члановима и присталицама партије >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << на обележавању страначке славе. Војислав Шешељ радикалима поручио да политички униште Николића и Вучића


"Пред нама су врло важни парламентарни и локални избори, а имамо два циља, да се дефинитвно обори досманлијска власт и да се политички уништи странка радикалских оптадника Томислава Николића и Александра Вучића", поручио је Шешељ окупљенима у седишту странке у Земуну, међу којима је био и амбасадор Русије Александар Конузин.
Шешељ је истакао да СРС жели да се Србија интегрише са Русијом, а не с Европском унијом.
"Циљ нам је да освојимо 126 мандата и сами формирамо Владу", рекао је Шешељ који се извинио што је прекинуо литургију, јер, како је навео, у Трибуналу нема пуно времена за телефонирање.
Потпредседник Странке Драган Тодоровић затражио је да Шешељ одмах буде ослобођен и враћен у Србију. Тодоровић је подсетио да је Шешељ у Хагу пуних девет година, а
оптужио је тај суд да жели да убије лидера странке.
"Решили су да га убију пошто не могу да га осуде", казао је Тодоровић.
На обележавању страначке славе Три јерарха били су сви функционери СРС, поједини чланови Шешељеве породице, присталице и симпатизери странке.

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.