
Izvor: GradskeInfo.rs, 16.Apr.2025, 05:01
Рецепт дана: Ускршња шунка
Кување шунке, посебно током ускршњих празника, је традиција која окупља породицу и пријатеље око стола. Без обзира да ли припремате класичну ускршњу шунку или другу врсту, правилна припрема је кључна за постизање сочног и укусног јела. Фото: Pixabay/planet_fox Први корак до савршено куване шунке је одабир квалитетног комада меса. Најчешће се користи свињски бут, али можете изабрати и плећку или врат, у зависности од ваших...
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.