Вучић са Орбаном и Нехамером о сарадњи и током ручка (ФОТО)

Izvor: GradskeInfo.rs, 03.Okt.2022, 16:47

Вучић са Орбаном и Нехамером о сарадњи и током ручка (ФОТО)

Председник Србије Александар Вучић, Виктор Орбан и аустријски канцелар Карл Нехамер наставили су данас разговоре о сарадњи и пријатељству три земље и на ручку, који је приредио мађарски премијер. Фото: Инстаграм/buducnostsrbijeav „Визија сарадње и чврстог партнерства, један је од >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << темеља наших односа са пријатељима. О томе разговарамо чак и на ручку који нам је приредио наш традиционално сјајан домаћин Виктор Орбан“, објавио је Вучић на инстаграму.
Фото: Инстаграм/buducnostsrbijeav У Будимпешти се одржава једнодневни трилатерални самит Србије, Мађарске и Аустрије, чија је главна тема заједничка мигрантска политика.
Фото: Инстаграм/buducnostsrbijeav Sastali se Vučić, Orban i Nehamer u Budimpešti

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Вучић са Орбаном и Нехамером о сарадњи и током ручка (ФОТО) се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.