Федерер: Све сам изгубио, а срећан сам

Izvor: GradskeInfo.rs, 28.Sep.2022, 12:59

Федерер: Све сам изгубио, а срећан сам

„Комплетирао сам све. Изгубио сам свој последњи меч у синлгу, у дублу, изгубио сам и глас док сам викао и подржавао мој тим. Изгубила је и моја екипа, изгубио сам и посао, али сам упркос свему срећан“, изјавио је Роџер Федерер након Лејвер купа на коме је завршио фантастичну играчку >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << каријеру. Фото: Танјуг/AP Photo/Kin Cheung Швајцарски тенисер, освајач 20 грен слем титула, одигреао је последњи меч у дублу са Рафаелом Надалом, поражен је од Американаца Френсиса Тијафоа и Џека Сока, да би потом Тим света први пут у укупном резултатом био бољи од тима Европа.
„Добро сам, веома добро. За мене је све завршено на сјајан начин, а никада нисам мислио да ће се ово догодити”, изјавио је Федерер за Њујорк Тајмс.
Srpski srednjoškolci šampioni sveta u košarci!

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Федерер: Све сам изгубио, а срећан сам се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.