Две немачке нуклеарке радиће до априла

Izvor: GradskeInfo.rs, 27.Sep.2022, 19:23

Две немачке нуклеарке радиће до априла

Немачки министар економије и енергетике Роберт Хабек изјавио је данас у Берлину да ће две од преостале три нуклеарне електране у Немачкој наставити да раде до априла да би помогле у спречавању могуће несташице енергије током зиме. Фото: Pixabay/distelAPPArath Хабек је рекао да ће два >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << реактора нуклеарке Исар 2 у Баварској и Некарфестхајма северно од Штутгарта наставити да раде до средине априла.
Званичници су раније овог месеца рекли да ће према плану затворити преостале нуклеарне електране у Немачкој до краја године, али су оставили могућност за реактивирање две у случају несташице енергије, пренео је АП.
Da li je Đorđa Meloni italijanska Marin Le Pen

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Две немачке нуклеарке радиће до априла се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.