Izvor: GradskeInfo.rs, 23.Apr.2024, 19:29

Српски тенисер Хамад Међедовић пласирао се у главни жреб мастерса у Мадриду

Српски тенисер Хамад Међедовић пласирао се у главни жреб мастерса у Мадриду пошто је данас у финалу квалификација савладао Аргентинца Франсиска Комесану резултатом 2:0 (6:4, 6:1) за сат и шест минута. Фото: танјуг/TSS/STARSPORT/ SRÐAN STEVANOVIÆ/b Међедовић, 130. на АТП листи, савладао је фаворизованог >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Аргентинца који је тренутно на позицији број 96. Први сет је почео брејком Комесане, али је Међедовић успео да врати брејк, затим направи још један и поведе 1:0 у сетовима.
У другом сету није било дилеме, Међедовић је направио два брејка и рутински привео меч крају.
Међедовић ће накнадно сазнати име противника у првом колу.
Najbolji svih vremena, a jednu nagradu nikada neće dobiti – dokaz da je Novak Đoković trn u oku teniskom svetu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Српски тенисер Хамад Међедовић пласирао се у главни жреб мастерса у Мадриду се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.