Izvor: GradskeInfo.rs, 23.Feb.2024, 12:54

Водитељка растурила ђиласовца: Страни посматрачи, на које се позивате, ујутру причају једно, поподне друго (ВИДЕО)

Миња Милетић, аутор и водитељка емисије „Директно са Мињом Милетић“ на телевизији Еуроњуз разоткрила праву иситину у интервјуу са Ђиласовим кандидатом за градоначелника. Фото: PrtSc Током гостовања Владимира Обрадовића на поменутој телевизији, било је речи и о тврдњама опозиције >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << како су наводно избори покрадени и о страним посматрачима.
– Опозиција је на овим изборима имала мање примедби на изборни процес него 2022. а ни европосланици нису имали примедби, а ви сте од грађана тражили да вам шаљу доказе о крађи избора… – упитала је водитељка Миња Милетић, на шта је ђиласовац Обрадовић одговорио:
– Не стоји Вам то да европски посматрачи нису имали примедби.
Водитељка није остала дужна, па је наставила:
– Стоји, ја сам проверавала! Стефан Шенах ни у једном записнику ког је потписао није забележио неправилности, тек после је причао о неким неправилностима али није званично забележио ниједну!
Обрадовић је затим покушао са сулудим одговорима, али узалуд.
VODITELJKA RASTURILA ĐILASOVCA: STRANI POSMATRAČI, NA KOJE SE POZIVATE, UJUTRO PRIČAJU JEDNO, POPODNE DRUGO!
Minja Miletić – Euronews: Opozicija je na ovim izborima imala manje primedbi na izborni proces nego 2022. a ni evroposlanici nisu imali primedbi a vi ste od građana… pic.twitter.com/mD2AqGY4mg
— Detektor laži (@LaziDetektor) February 23, 2024

– То је као да вас покраду ујутро а ви одете поподне у полицију а полиција вас пита ‘зашто сте тек сад дошли’. Зар је битно кад пријавите, суштина је да се догодила крађа – рекао је Обрадовић.
– Па није, ово је као да ујутру установите да крађе није било, а поподне одете и кажете да ипак јесте било крађе! – закључила је Милетић и тиме растурила лажи ђиласовске опозиције.
Đilasov ideolog skrenuo s uma: Teodorović hoće DOŽIVOTNO da zabrani Srbima iz Republike Srpske ulazak u Srbiju! (FOTO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Водитељка растурила ђиласовца: Страни посматрачи, на које се позивате, ујутру причају једно, поподне друго (ВИДЕО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.