Почетна > Србија
Србија

Водитељка растурила ђиласовца: Страни посматрачи, на које се позивате, ујутру причају једно, поподне друго (ВИДЕО)

Миња Милетић, аутор и водитељка емисије „Директно са Мињом Милетић“ на телевизији Еуроњуз разоткрила праву иситину у интервјуу са Ђиласовим кандидатом за градоначелника.
Фото: PrtSc

Током гостовања Владимира Обрадовића на поменутој телевизији, било је речи и о тврдњама опозиције како су наводно избори покрадени и о страним посматрачима.

– Опозиција је на овим изборима имала мање примедби на изборни процес него 2022. а ни европосланици нису имали примедби, а ви сте од грађана тражили да вам шаљу доказе о крађи избора… – упитала је водитељка Миња Милетић, на шта је ђиласовац Обрадовић одговорио:

– Не стоји Вам то да европски посматрачи нису имали примедби.

Водитељка није остала дужна, па је наставила:

– Стоји, ја сам проверавала! Стефан Шенах ни у једном записнику ког је потписао није забележио неправилности, тек после је причао о неким неправилностима али није званично забележио ниједну!

Обрадовић је затим покушао са сулудим одговорима, али узалуд.

– То је као да вас покраду ујутро а ви одете поподне у полицију а полиција вас пита ‘зашто сте тек сад дошли’. Зар је битно кад пријавите, суштина је да се догодила крађа – рекао је Обрадовић.

– Па није, ово је као да ујутру установите да крађе није било, а поподне одете и кажете да ипак јесте било крађе! – закључила је Милетић и тиме растурила лажи ђиласовске опозиције.

Đilasov ideolog skrenuo s uma: Teodorović hoće DOŽIVOTNO da zabrani Srbima iz Republike Srpske ulazak u Srbiju! (FOTO)

Преузмите андроид апликацију.