Izvor: GradskeInfo.rs, 09.Feb.2024, 10:31

Путин: Пре или касније Русија и Украјина ће се договорити

Председник Русије Владимир Путин изјавио је да ће се Русија и Украјина „пре или касније договорити“. Фото: Танјуг/Gavriil Grigorov/Sputnik, Kremlin, Pool Photo via AP Он је у интервјуу америчком водитељу Такеру Карлсону рекао да жели да се ситуација у Украјини реши путем преговора.
Према његовим >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << речима, Украјинци се и даље осећају као Руси, а то што се дешава је „елемент грађанског рата“.
„Запад мисли да су борбена дејства у Украјини заувек одвојила један део руског народа од другог, али ће до поновног уједињења доћи“, поручио је Путин.
Карлсон је објавио вечерас на свом сајту интервју са председником Русије Владимиром Путином, што је први интервју руског председника за западне медије од почетка инвазије на Украјину у фебруару 2022. године.
Nariškin: SAD će se mešati u predsedničke izbore Rusiji

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Путин: Пре или касније Русија и Украјина ће се договорити се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Povezane vesti

Путин: Срби су посебан и нама близак народ,морали смо да станемо у одбрану Србије

Izvor: GradskeInfo.rs, 09.Feb.2024

Председник Русије Владимир Путин изјавио је данас да је Русија морала да стане у одбрану Србије током ратова 1990-их година јер су Срби, како је рекао, посебан и народ близак...

Nastavak na GradskeInfo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.