Вучић: Све усмерено ка рушењу позиције Србије на КиМ

Izvor: GradskeInfo.rs, 06.Feb.2024, 00:27

Вучић: Све усмерено ка рушењу позиције Србије на КиМ

Председник Александар Вучић изјавио је вечерас да је ситуација споља, али и у земљи када је реч о опозицији, таква да је све усмерено ка рушењу позиције Србије на КиМ. Фото: Танјуг/Јадранка Илић „На крају, оно што мислим да је добро и што морамо да будемо захвални и Европљанима >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << и Американцима, то је да они у овом тренутку не желе нестабилност. А Куртију се жури из много разлога. Он има једног саветника о којем сам сигуран да ће бити више речи наредних дана, из Велике Британије, Немца по презимену, чија је породица тешко страдала на Косову и који га води ка многим од тих решења“, рекао је Вучић гостујући у Ћирилици на ТВ Хепи.
Вучић је истакао да је, ипак, све то мање, више ништа, у односу на подршку која постоји у одређеним земљама, по принципу „ти гурај напред, ми ћемо као да те критикујемо, причаћемо о санкцијама, а суштинских санкција неће да буде“.
„Међутим, Американци морам да признам да су били нешто више фер од Европљана, а да ли ће тако бити у даљем току ове приче или не, то ћемо да видимо“, рекао је Вучић.
Нагласио је да се спроводи хајка против Србије по бројним медијима у иностранству.
„Од британског Гардијана, који је најгори криминални лист у сваком смислу те речи, буквално дно, не медијско већ, не знам како бих га назвао. Замислите новине које вам Сандуловића проглашавају за опозиционог лидера“, рекао је Вучић.
Истакао је да је да то нису случајно изабрали, јер то нико ни не зна у свету.
„Ко зна у свету да су лидери опозиције, не знам, Мариника Тепић, Мики Алексић са незавршеном школом или генијални Ђилас и тако даље. Па је Сандуловић лидер опозиције. И све то може да пролази“, рекао је Вучић.
 
Taktička obuka u izviđačkim jedinicama Kopnene vojske

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Вучић: Све усмерено ка рушењу позиције Србије на КиМ се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.