Анкета: Већина Американаца жели да чује пресуду Трампу пре новембарских избора

Izvor: GradskeInfo.rs, 05.Feb.2024, 21:07

Анкета: Већина Американаца жели да чује пресуду Трампу пре новембарских избора

Већина Американаца жели да чује пресуду о савезним оптужбама против бившег председника Доналда Трампа, које се тичу наводних „субверзивних радњи“ у вези са изборима 2020. године, пре него што се одрже избори ове године, показала је нова анкета коју је за Си-Ен-Ен спровела кућа >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << ССРС. FOTO: AP Photo/Evan Vucci Многи очекују да Трамп помилује себе уколико буде оптужен за било који федерални кривични прекршај, под условом да постане председник.
Око 48 одсто Американаца каже да је од суштинске важности да пресуда буде донета пре новембарских изборам, свега 11 одсто каже да суђење треба да буде одложено након избора, док једна четвртина каже да им исход пресуда није битан.
Када је реч о демократским бирачима, код њих је тај проценат израженији – око 72 одсто демократа и 52 независних гласача желе да виде пресуду пре избора.
Републиканци су подељенији – око 38 одсто њих каже да пресуда треба да буде донета пре председничких избора, 39 каже да није битно када се суђење одржава, док 23 одсто мисли да би суђење требало да се одржи после избора.
Трамп се тренутно суочава са четири оптужнице, а у најгорем случају могао би да буде осуђен на 717,5 година затвора, објавио је Форбс.
Kralju Čarlsu dijagnostikovan rak, odlaže javne nastupe do daljeg

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Анкета: Већина Американаца жели да чује пресуду Трампу пре новембарских избора се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.