На Дан Републике без плаћања путарине у Републици Српској како би се спречиле гужве

Izvor: GradskeInfo.rs, 04.Jan.2024, 21:51

На Дан Републике без плаћања путарине у Републици Српској како би се спречиле гужве

 На Дан Републике Српске 9. јануара очекује се појачан саобраћај на ауто-путу због чега је, на предлог Министарства саобраћаја и веза, Влада Српске усвојила уредбу којом се сва возила ослобађају плаћања путарине тог дана, речено је у ресорном министарству. Фото: Танјуг/Страхиња >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Аћимовић Из Министарства су подсетили да су уредбом сви корисници ауто-пута, брзог пута и објеката на тим путевима, ослобођени плаћања путарине 9. јануара у трајању од 24 часа.
Влада Републике Српске донела је 22. децембра уредбу о допуни уредбе о висини путарине којом је регулисана одредба да на Дан Републике Српске, 9. јануара, од плаћања путарине буду ослобођени сви корисници ауто-пута, с циљем спречавања саобраћајних гужви и омогућавања грађанима да несметано и безбедно учествују на организованим манифестацијама широм Републике Српске, преноси Срна.
Прослава Дана Републике почеће 8. јануара када је централни догађај тог дана свечана академија која ће бити одржана у спортској дворани „Борик“.
Централна прослава је 9. јануара када ће бити одржана парада, почеће у 17.00 часова, након чега следи концерт на Тргу Крајине у част Републике Српске.
 
Vlada Srbije donela odluku – 8. januar neradni dan

Преузмите андроид апликацију.
 
 
Чланак На Дан Републике без плаћања путарине у Републици Српској како би се спречиле гужве се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.