Знате ли чему служи рупица на лавабоу? Има две важне функције, а већина не зна које

Izvor: GradskeInfo.rs, 04.Jan.2024, 16:01

Знате ли чему служи рупица на лавабоу? Има две важне функције, а већина не зна које

Сигурно сте је некада приметили. Фото: Pixabay/Pexels Сигурно вам се некада догодило да не знате чему неки предмет служи.
Или чему служи нешто што се налази на неком предмету.
А да ли сте можда неки запазили у купатилу?
Уколико сте сада помислили на лавабо, односно рупицу са >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << горње стране, у праву сте.
Многи не знају чему служи и мисле да је потпуно бескорисна.
Фото: Pixabay/jarmoluk Међутим, она и те како има значајну улогу, тачније две. Прва је да омогући води да отече, јер ваздух који из те рупе допире, може да убрза њено отицање.
Друга функција је, такође, веома важна и односи се на зачепљење лавабоа, односно, његово спречавање. Наиме, та рупа је повезана са главном одводном цеви, те, уколико дође до било каквог зачепљења, вода ће почети да се враћа кроз отвор на лавабоу.
Šta sve može začepiti mašinu za pranje veša i kako izbeći ovu situaciju?

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Знате ли чему служи рупица на лавабоу? Има две важне функције, а већина не зна које се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.