Вечити дерби у Евролиги: Кошаркаши Звезде вечерас дочекују Партизан

Izvor: GradskeInfo.rs, 04.Jan.2024, 13:10

Вечити дерби у Евролиги: Кошаркаши Звезде вечерас дочекују Партизан

Кошаркаши Црвене звезде дочекаће вечерас Партизан од 20 часова у Штарк арени у 19. колу Евролиге. Фото: АБА лига/Драган Стјепановић Биће то четврти дуел вечитих ривала у елитном такмичењу, а тренутни скор је 2:1 за црно-беле.
„Дерби је увек дерби, врло важна утакмица за нас. Играмо >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << на домаћем терену, пред нашима навијачима, очекујемо тешку утакмицу као и увек. Невезано за то какве су екипе овакве утакмице су уникатне. Имамо искусне играче у овом типу утакмица, морамо да будемо фокусирани умом и телом“, рекао је тренер Звезде Јанос Сферопулос на конференцији за медије.
Звезда је у досадашњем делу сезоне остварила седам победа и 11 пораза, док Партизан има 10-8.
Дерби стиже у „добром тренутку“ за оба тима, након Звездиног тријумфа против Фенербахчеа у Истанбулу и победе Партизана против Асвела.
„Звезда је највећи ривал. Одиграли су веома добро против Фенербахчеа, ми против Асвела, тако да се надамо да ће бити добра утакмица. Играчи познају амбијент дворане, али биће другачије, јер нам је то први пут да гостујемо. Треба бити сконцентрисан. Сви су добро сем Зека Ледеја, који није тренирао, Урош Трифуновић је почео у уобичајен ритму, док Алекса Аврамовић ради нешто са лоптом. Здравствена ситуација биће иста као и против Асвела“, истакао је тренер Партизана Жељко Обрадовић.
Jović: Čak i kada ne igram, razvijam se

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Вечити дерби у Евролиги: Кошаркаши Звезде вечерас дочекују Партизан се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.