НБА: Кошаркаши Оклахоме победили Бостон, Голден Стејт надиграо Орландо

Izvor: GradskeInfo.rs, 03.Jan.2024, 10:45

НБА: Кошаркаши Оклахоме победили Бостон, Голден Стејт надиграо Орландо

Кошаркаши Оклахоме победили су на свом терену екипу Бостона резултатом 127:123 у ноћашњем мечу НБА лиге. Фото: Танјуг/ AP Photo/Loren Elliott Оклахому је до пете узастопне победе у НБА лиги предводио Шеј Гилџес-Александер са 36 поена, док је Џош Гиди додао 23. Српски кошаркаш Василије Мицић >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << провео је скоро 11 минута на терену, а за то време постигао је три поена и имао пет асистенција и један скок. Његов сународник Алексеј Покушевски није играо за екипу Оклахоме.
Код гостију, најбољи је био Кристапс Порзингис са 34 поена и 10 скокова. Џејсон Тејтум је постигао 30 поена и имао је 13 ухваћених лопти и осам асистенција.
Кошаркаши Голден Стејта надиграли су у Сан Франциску екипу Орланда резултатом 121:115. У победничком тиму бриљирао је Стефен Кари са 36 поена и шест асистенција. У екипи из Орланда најбољи је био Паоло Банкеро са 27 поена, 12 скокова и шест асистенција.
Кошаркаши Мемфиса победили су на свом терену Сан Антонио резултатом 106:98. Код домаћих истакли су се Џа Морант са 26 поена и 10 асистенција, док је Дезмонд Бејн додао 24 поена. У екипи Сан Антонија најефикаснији је био Виктор Вембањама са 20 поена уз седам скокова.
Кошаркаши Филаделфије победили су на свом терену Чикаго резултатом 110:97. У екипи Филаделфије истакао се Џоел Ембид, који је имао трипл-дабл учинак. Он је постигао 31 поен и имао је 15 скокова и 10 асистенција. У екипи из Чикага најбољи је био Демар Розан са 16 поена.
Кошаркаши Њу Орлеанса савладали су на свом терену Бруклин 112:85, док је Шарлот у гостима надиграо Сакраменто 111:104.
 
Košarkaši Partizana pobedili Asvel

Преузмите андроид апликацију.
Чланак НБА: Кошаркаши Оклахоме победили Бостон, Голден Стејт надиграо Орландо се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.