dr Jovana Stojković: Otpor izdaji KiM od nas traže oni koji su za tu svetu srpsku zemlju prolili svoju krv (VIDEO)

Izvor: KMnovine.com, 26.Jun.2018, 10:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

dr Jovana Stojković: Otpor izdaji KiM od nas traže oni koji su za tu svetu srpsku zemlju prolili svoju krv (VIDEO)

Protestni skup protiv izdaje Kosova i Metohije, kao i protiv neustavnih zakona o vakcinaciji dece i državnom kršenju roditeljskog prava, zakazan je za četvrtak, u 18. časova ispred Narodne Skupštine, na Vidovdan!


   
dr Jovana Stojković / Foto: Vakcine.info    





Tim povodom razgovarali smo sa dr Jovanom Stojković koja >> Pročitaj celu vest na sajtu KMnovine.com << za portal KM novine objašnjava zašto svi koji to ikako možemo, moramo vog Vidovdana da budemo ispred Skupštine u 18 časova.

"Svi mi koji se imalo osećamo Srbima i ljudima, moramo biti prisutni ispred Skupštine Srbije zato što od nas traži naša istorija, traže naši preci i svi oni koji su tu svetu zemlju srpsku natopili krvlju! Mi vidimo da se sprema neviđena izdaja u istoriji srpskog naroda i kao ljudi i kao građani moramo nekako d aodreagujemo" rekla je dr Stojković.

Ona je takođe navela da će organizatori na tom skupu zatražiti hitan povratak Rezoluciji 1244, poništvanje neustavnog Briselskog sporazuma ali i povlačenje neustavnih zakona o o baveznoj vakcinaciji naše dece koja su, pored Kosova i Metohije, "druga naša svetinja koja je napadnuta"!

  POGLEDAJTE VIDEO:  📽




Izvor: KM Novine   :: © 2014 - 2018 ::   Hvala na interesovanju


Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na KMnovine.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KMnovine.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KMnovine.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.