Vojvotkinja od Kembridža Kejt primila prvu dozu vakcine

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Maj.2021, 15:40

Vojvotkinja od Kembridža Kejt primila prvu dozu vakcine

Vojvotkinja od Kembridža i supruga princa Vilijama, Kejt, primila je prvu dozu vakcine protiv kovida-19 i izrazila poštovanje svima koji su uključeni u program vakcinacije.

Kejt (39) je navela da je primila vakcinu u Muzeju nauke, poznatoj turističkoj atrakciji koja se nalazi nedaleko od Kensingtonske palate i njenog doma u zapadnom Londonu, prenosi Rojters.

"Juče sam dobila prvu dozu vakcine protiv >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << kovida-19 u londonskom Muzeju nauke", napisala je Kejt na svom nalogu na tviteru koji deli sa suprugom, princom Vilijamom.

Ona je okačila i fotografiju na kojoj se vidi kako prima vakcinu.

"Neizmerno sam zahvalna svima koji obavljaju ulogu u procesu vakcinacije - hvala vam na svemu što činite", napisala je Kejt.

Princ Vilijam (38) je prošle sedmice saopštio da je dobio prvu dozu vakcine. Njegova baka, kraljica Elizabeta, primila je prvu dozu u januaru i podstakla i druge da se vakcinišu, ističući da je vakcinacija brza i bezbolna, podseća Rojters.

Britanija trenutno nudi vakcine protiv kovida-19 svima starijima od 30 godina, a prvu dozu primilo je 38,8 miliona ljudi.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.