Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Apr.2024, 12:01

Veliko interesovanje novosadskih studenata za besplatnu vakcinu protiv HPV-a

U novosadskom Zavodu za zdravstvenu zaštitu studenata vlada ogromno interesovanje studenata za besplatnu vakcinu protiv HPV-a. Kako su nam potvrdili u toj ustanovi, svih 300 doza koje su dobili za vakcinaciju studenata od 19 do 26 godina su potrošene, ali očekuju da im stignu nove doze.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Veliko interesovanje novosadskih studenata za besplatnu vakcinu protiv HPV-a

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 12.Apr.2024

NOVI SAD – U novosadskom Zavodu za zdravstvenu zaštitu studenata vlada ogromno interesovanje studenata za besplatnu vakcinu protiv HPV-a. Kako su nam potvrdili u toj ustanovi, svih 300 doza koje su dobili za vakcinaciju studenata od 19 do 26 godina su potrošene, ali očekuju da im stignu nove doze....

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.