Vakcinacija najstarijih građana od sutra u Novom Sadu

Izvor: NoviSad.com, 15.Jan.2021, 12:41

Vakcinacija najstarijih građana od sutra u Novom Sadu

Vakcinacija najstarijih Novosađana protiv koronavirusa počinje sutra, u subotu, 16.01.2021. godine od 10 časova. Kako je saopšteno iz Doma zdravlja „Novi Sad“, od sutra će biti vakcinisani građani koji su se za imunizaciju prijavili...

Nastavak na NoviSad.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Počela vakcinacija Novosađana koji su se prijavili preko eUprave

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Jan.2021

U ambulanti "Jovan Jovanović Zmaj" Doma zdravlja "Novi Sad", počela je vakcinacija starijih Novosađana, koji su se prijavili preko portala E-uprave.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Vakcinacija građana prijavljenih preko e-Uprave počinje sutra u Nišu

Izvor: JužneVesti.com, 15.Jan.2021

U Domu zdravlja Niš sutra će početi vakcinacija protiv kovida 19, a prve doze primiće 45 Nišlija starijih od 74 godine koji su prijavili preko portala e-uprave, saopštili su iz ove zdravstvene ustanove.

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviSad.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviSad.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.