VELIKI ODAZIV RADNIKA NA VAKCINACIJU: Kompanije imaju dodatnu pogodnost, vakcine dolaze do njih!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Apr.2021, 08:27

VELIKI ODAZIV RADNIKA NA VAKCINACIJU: Kompanije imaju dodatnu pogodnost, vakcine dolaze do njih!

U 500 kompanija prijavilo se 16.500 radnika za vakcinaciju, za veći broj zaposlenih mogu da se organizuju mobilnii timovi

Više od 16.500 radnika se prijavilo za vakcinaciju u 500 kompanija, rekao je jutros Bojan Stanić, pomoćnik direktora Privredne komore Srbije.

On je rekao da i stranci koji su rezidenti Srbije i koji rade u kompanijama u Srbiji imaju pravo da se vakcinišu.

Istakao je da postoji mogućnost da se za kompanije koje imaju veći >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << broj zaposlenih organizuje mobilna vakcinacija.

Stanić je rekao da privreda funkcioniše, osim određenih delatnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Stanić: Više od 16.500 radnika prijavilo se za vakcinaciju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Apr.2021

Više od 16.500 radnika se prijavilo za vakcinaciju u 500 kompanija, rekao je jutros Bojan Stanić, pomoćnik direktora Privredne komore Srbije...On je za RTS rekao da i stranci koji su rezidenti Srbije i koji rade u kompanijama u Srbiji imaju pravo da se vakcinišu...Istakao je da postoji mogućnost...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.