VAKCINACIJA NA EKONOMSKOM FAKULTETU! Punkt će biti otvoren naredna dva dana, dostupne dve vakcine

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Okt.2021, 19:43

VAKCINACIJA NA EKONOMSKOM FAKULTETU! Punkt će biti otvoren naredna dva dana, dostupne dve vakcine

Na ovaj način naš fakultet i naši studenti žele da daju doprinos rešavanju epidemiološke krize u zemlji.

Na Ekonomskom fakultetu naredna dva dana biće otvoren vakcinalni punkt na kome će moći da se imunizuju svi zaposleni i studenti sa svih fakulteta Univerziteta u Beogradu.

- Ekonomski fakultet Univerziteta u Beogradu, u saradnji sa studentskim parlamentima našeg fakulteta i univerziteta, organizovaće >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vakcinaciju protiv COVID-19, za studente i zaposlene na svim fakultetima Univerziteta u Beogradu. Na ovaj način naš fakultet i naši studenti žele da daju doprinos rešavanju epidemiološke krize u zemlji, primenom naučno verifikovanih metoda - navodi se na sajtu Ekonomskog fakulteta.

Vakcinacija će se obavljati sutra i prekosutra od 10.00 do 16.00 časova, u profesorskom salonu, a građani će moći da prime prvu, drugu ili treću dozu vakcina "Fajzer" i "Sinofarm". Prethodna prijava nije potrebna.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.