U Ušću novi punkt za vakcinaciju; Sprema se veliko iznenađenje o kojem će Beograd da priča FOTO

Izvor: B92, 04.Maj.2021, 11:09

U "Ušću" novi punkt za vakcinaciju; "Sprema se veliko iznenađenje o kojem će Beograd da priča" FOTO

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić obišao je jutros Tržni centar Ušće gde se u četvrtak otvara novi punkt za vakcinaciju.

U Beogradu su zaključno sa jučerašnjim danom revakcinisani svaka treća sugrađanka i sugrađanin.

"Nedostaje nam oko devedeset hiljada da svaka druga Beograđanka i Beograđanin budu vakcinisani", naveo je Vesić.

On je najavio i da se prilikom otvaranja >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << novog punkta za vakcinaciju u Ušću "sprema veliko iznenađenje o kojem će Beograd da priča"..

"Zahvaljujem Gradskom zavodu za javno zdravlje koji je zajedno sa nama pripremio ovaj punkt, Ministarstvu zdravlja koje je obezbedilo lekare i sestre, Institutu Batut koji je obezbedio vakcine, gradskom Sekretarijatu za poslove odbrane, vanrednih situacija, komunikacije i koordinaciju odnosa sa građanima koji vodi Darko Glavaš i koji je obezbedio opremu za punkt, takođe gradskom timu za vakcinaciju koji vodi sekretarka za socijalnu zaštitu Nataša Stanisavljević, kao i Tržnom centru „Ušće” koje nam je ustupio prostor", naveo je Vesić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Tržni centar Ušće

Nastavak na B92...






Povezane vesti

U Srbiji 1.304 novozaražena, od četvrtka vakcinacija i u tržnom centru

Izvor: VOA, 04.Maj.2021

U Srbiji je, prema poslednjem zvaničnom preseku, registrovano još 24-oro preminulih od koronavirusa. Novozaraženih je 1.304 na 9.074 testirana uzorka. U bolnicama je 4.429 pacijenata, a na respiratorima 138. Masovna vakcinacija je u toku u celoj Srbiji, a kako je najavio zamenik gradonačelika...

Nastavak na VOA...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.