Izvor: Radio 021, 23.Feb.2021, 21:33

U Crnoj Gori počelo prijavljivanje za vakcinaciju protiv korone

Vlada Crne Gore pokrenula je danas platformu covidodgovor.me na kojoj je moguće prijavljivanje za vakcinaciju protiv korona virusa.

Na sajtu se, osim moguće prijave za imunizaciju, nalaze mere koje su na snazi u Crnoj Gori i opštinama pojedinačno, informacije o trenutnoj epidemiološkoj situaciji u državi kao i odgovori na ključna i često postavljana pitanja, prenose "Vijesti".

Na platformi je dostupan formular za iskazivanje interesovanja za vakcinaciju.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << />
"U ovom momentu broj vakcina je ograničen. Imunizacija se vrši po prioritetnim grupama koje su definisane Nacionalnom strategijom za uvođenje, distribuciju i primenu kovid 19 vakcina. Popunjavanjem jednostavnog upitnika iskazujete interesovanje da primite vakcinu protiv kovida 19. Da biste iskazali zainteresovanost i vakcinisali se, nije potrebno da budete osiguranik Fonda za zdravstveno osiguranje Crne Gore. Svi državljani Crne Gore su po automatizmu kandidati da prime vakcinu", objašnjeno je na sajtu.

Autor: Tanjug

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.
Pogledaj vesti o: Vakcinacija,   Coronavirus

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.