U Babušnici ukinuta vanredna situacija, Štab vakcinisanima poklanja mesečne karte za bazen

Izvor: JužneVesti.com, 14.Maj.2021, 15:05

U Babušnici ukinuta vanredna situacija, Štab vakcinisanima poklanja mesečne karte za bazen

Odlukom lokalnog Štaba, u Babušnici je ukinuta vanredna situacija uvedena zbog korone 24. novembra prošle godine. Na sednici je odlučeno i da se od 24. maja otvori još jedan punkt za vakcinaciju Babušničana na Kupališnom kompleksu, a svi građani koji se vakcinišu protiv kovida na toj lokaciji dobiće besplatnu mesečnu kartu za bazen u toku kupališne sezone.

U Beogradu i Nišu vaučeri u tržnim centrima, >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << u Babušnici - mesečna karta za kupanje na Kupališnom kompleksu. Tako lokalni Štab namerava da motiviše lokalno stanovništvo na vakcinaciju protiv kovida na punktu koji će formirati na Kupališnom kompleksu.

Stanovništvo koje se bude vakcinisalo na punktu na Kupališnom kompleksu i svi vakcinisani medicinski radnici koji su angažovani u kovid sistemu i vakcinaciji stanovništva, dobiće mesečnu kartu za bazen - saopštavaju iz Opštine.

Inače, u opštini Babušnica, prema poslednjim podacima, prvom dozom je vakcinisano 2.487 stanovnika protiv kovida, dok je sa obe doze vakcinisano 1.766 osoba. To predstavlja oko 28% ukupnog punoletnog stanovništva, čime je Babušnica na poslednjem mestu u Pirotskom okrugu po broju procentualno vakcinisanih, gde je prosek oko 36%.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.