Izvor: RTS, 11.Jun.2021, 17:09

Telefonski razgovor Brnabićeve i Kofoda o odnosima Srbije i Danske

Predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić razgovarala je telefonom sa ministrom spoljnih poslova Kraljevine Danske Jepeom Kofodom.
U razgovoru je bilo reči o aktuelnoj situaciji u vezi sa pandemijom i aktuelnom procesu vakcinacije protiv kovida.

Ministar Kofod istakao je u razgovoru da Danska pozdravlja to što je Srbija prihvatila novu metodologiju u procesu pristupanja >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Evropskoj uniji.
Premijerka Brnabić upoznala je ministra Kofoda sa najvažnijim aktivnostima u oblasti vladavine prave i sa aktuelnim procesom u vezi sa ustavnim amandmanima.
Brnabićeva i Kofod razgovarali su i o ukupnim odnosima dveju zemalja, navodi se u saopštenju Kancelarije za saradnju sa medijima premijerke Srbije.
Pogledaj vesti o: Vakcinacija

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Brnabić razgovarala sa šefom danske diplomatije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Jun.2021

Premijerka Srbije Ana Brnabić razgovarala je danas telefonom sa ministrom spoljnih poslova Kraljevine Danske Jepeom Kofodom o o situaciji u vezi sa pandemijom korona virusa, približavanju Srbije EU, vladavini prava u Srbiji i bilateralenim odnosima, saopšteno je iz Vlade Srbije...Brnabić i Kofod...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.