Izvor: RTS, 21.Jul.2021, 23:17

Sukob policije i demonstranata protiv vakcinacije u Atini

Policija u Atini je upotrebila suzavac i vodeni top da bi rasterala demonstrante koji su protestovali protiv vakcinacije protiv koronavirusa.
U protestu protiv vakcinacije je učestvovalo oko 1.500 ljudi, prenosi Rojters.

Prošle srede protestovalo je više od 5.000 ljudi, od kojih su neki mahali grčkim zastavama i drvenim krstovima.
Proteste je podstakla vladina >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << odluka o obaveznom vakcinisanju zdravstvenih radnika i zaposlenih u domovima za stare.
Vlada je iznela predlog da bi se i druge grupe, poput učitelja, morale vakcinisati od jeseni.
Prethodnih nedelja raste broj zaraženih u Grčkoj, dok je sredu zabeležen rekordan broj novoobolelih - gotovo 3.000 novih slučajeva, čime se ukupan broj zaraženih od početka pandemije popeo na 463.473. Do sada je u toj zemlji umrlo više od 12.800 osoba.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Grčka: Sukob policije i demonstranata protiv vakcinacije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Jul.2021, 07:23

Grčka policija je u Atini upotrebila suzavac i vodeni top da bi rasterala demonstrante koji su protestovali protiv vakcinacije protiv koronavirusa...Oko 1.500 ljudi učestvovalo je u sredu u protestu ispred parlamenta, drugi put za nedelju dana, protiv grčkog plana vakcinacije protiv kovida-19, preneo...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

DRVENIM KRSTOVIMA PROTIV VAKCINACIJE Suzavac i vodeni topovi u Atini: Sukob policije i demonstranata koji su protiv imunizacije (FOTO)

Izvor: Blic, 22.Jul.2021

Grčka policija je u Atini upotrebila suzavac i vodeni top da bi rasterala demonstrante koji su protestovali protiv vakcinacije protiv korona virusa.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.