Siniša Mali: Danas nas je dočekala lepa vest FOTO

Izvor: B92, 25.Feb.2021, 12:51

Siniša Mali: Danas nas je dočekala lepa vest FOTO

Ministar finansija Siniša Mali primo je danas drugu dozu vakcine Sinofarm.

On je to objavio na svom Instagram profilu.

"Danas nas je dočekala lepa vest da je Srbija pretekla SAD u vakcinaciji i da smo trenutno 5. zemlja u svetu kada je reč o broju vakcinacija na milion stanovnika, a da smo u broju revakcinacija prvi u Evropi. Vakcina >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nam pomaže da čuvamo sebe i druge", napisao je on.

Podsetimo, Srbija je pretekla SAD i od jutros je 5. zemlja u svetu kada je reč o broju vakcinisanih građana na 100 hiljada stanovnika, saznaje B92.net.

Kada je reč u broju revakcinacija, prvi smo u Evropi i četvrti u svetu.

Poređenja radi, Srbija u apsolutnim brojevima ima više revakcinisanih građana nego što to zajedno imaju Mađarska, Slovenije, Hrvatska, Bugarska, Crna Gora, Severna Makedonija i Albanija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.