Izvor: Blic, 27.Feb.2024, 06:47

RODITELJI U STRAHU, MASOVNO DOVODE DECU U DOM ZDRAVLJA "Konačno su shvatili koliko su rizikovali život svoje dece"

Epidemija morbila, odnosno malih boginja prijavljena je u Beogradu, a među zaraženima je šestoro dece uzrasta od tri do pet godina. Njih petoro je nevakcinisano, a jedno je primilo јеdnu dоzu vаkcinе sа kоmpоnеntоm prоtiv mоrbilа. Sve ovo zabrinulo je roditelje i osvestilo ih o značaju vakcinacije, a ambulante domova zdravlja sve su punije upravo zbog vakcinacije.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Roditelji u strahu, sve više odvode decu na vakcinaciju

Izvor: B92, 27.Feb.2024

U Beogradu je prijavljena epidemija malih boginja, a novi slučajevi se pojavljuju svakodnevno. Zbog širenja morbila na snazi su pooštrene mere epidemiološkog nadzora na teritoriji Republike Srbije...Morbili ili male boginje su jedna od najzaraznijih virusnih infekcija, prenose se direktnim kontaktom...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.