Izvor: Blic, 19.Maj.2021, 13:58

REKORDERI VAKCINACIJE U BEOGRADU Ove dve opštine imaju skoro 90 odsto vakcinisanih građana!

Više od 8.000 osoba do sada je imunizovano u beogradskom tržnom centru „Ušće” i autobusu adaptiranom u mobilni punkt za vakcinaciju protiv korona virusa, izjavila je gradska sekretarka za socijalnu zaštitu Nataša Stanisavljević, dodajući da se na taj način želi doći do svakog građanina koji želi da primi vakcinu.
Pogledaj vesti o: Vakcinacija,   Tržni centar Ušće,   Coronavirus

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

U "Ušću" i mobilnom autobusu vakcinisano više od 8.000 osoba

Izvor: B92, 19.Maj.2021

U beogradskom tržnom centru "Ušće" i autobusu adaptiranom u mobilni punkt za vakcinaciju protiv korona virusa do sada je imunizovano više od 8.000 osoba, kaže gradska sekretarka za socijalnu zaštitu Nataša Stanisavljević, dodajući da se na taj način želi doći do svakog građanina koji želi...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.