Priština ima novi uslov: Vakcinacija, pa dijalog

Izvor: B92, 13.Apr.2021, 20:54

Priština ima novi uslov: Vakcinacija, pa dijalog

Predsednica tzv. Kosova Vjosa Osmani izjavila je da dijalog sa Beogradom nije prioritet u Prištini, jer pre toga treba da obezbede vakcine za stanovništvo.

"U ovo vreme potrebna je solidarnost. Kosovu će pomoći države prijatelji i međunarodne organizacije u obezbeđivanju neophodne količine vakcina za njegove građane", rekla je Osmanijeva tokom susreta sa ambasadorom Češke u Prištini Pavelom Bílekom, prenosi RTS.

Bilek je čestitajući Osmanijevoj na izboru >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << za predsednicu pomenuo izazove pandemije kovida 19, sa kojima se suočava čitav svet i istakao da Češka podržava evropski put Prištine, navodi se u saopštenju iz kabineta predsedništva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Vakcinacija,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Osmani: Prvo vakcinacija, pa onda dijalog

Izvor: Danas, 13.Apr.2021

Predsednica Kosova Vjosa Osmani izjavila je danas da dijalog sa Beogradom nije prioritet, jer pre toga Priština treba da obezbedi vakcinaciju stanovništva protiv korona virusa.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.