Počela vakcinacija zaposlenih EPS-a protiv COVID-19: Prva grupa rudara dobila vakcine 

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jan.2021, 18:49

Počela vakcinacija zaposlenih EPS-a protiv COVID-19: Prva grupa rudara dobila vakcine 

Vakcinacija protiv koronavirusa je borba za živote građana Srbije

Grupa rudara "Elektroprivrede Srbije" predvođena Miloradom Grčićem, v. d. direktora JP EPS primila je vakcine protiv COVID-19.

- . Zahvaljujući predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, naša zemlja je sada u samom svetskom vrhu po vakcinaciji građana. Lično predsednik Vučić >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mi je naglasio da su prioritet u vakcinaciji rudari. Oni su oslonac stabilnosti elektroenergetskog sistema, a bez električne energije nema života - rekao je Grčić prilikom vakcinacije.

On je istakao da je procedura vakcinacije organizovana perfektno i da je odziv rudara EPS-ovih ogranaka "Kolubara" i "Kostolac" odličan.

- Primili smo kinesku vakcinu, koju su proverile i odobrile nadležne institucije u Srbiji. Nisam stručan u ovoj oblasti, ali svi građani su svesni da su, zahvaljujući pronalasku vakcine, mnoge bolesti iskorenjene. Zahvaljujući borbi predsednika Vučića za nabavku vakcina protiv COVID-19, građani Srbije dobili su šansu da se među prvima u svetu zaštite od ovog opasnog virusa - rekao je Grčić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Počela vakcinacija zaposlenih u EPS-u, prva grupa rudara primila cepiva

Izvor: Blic, 25.Jan.2021

Grupa rudara “Elektroprivrede Srbije” prevođena Miloradom Grčićem, v. d. direktora JP EPS primila je vakcine protiv COVID-19.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.