Izvor: Radio 021, 19.Jan.2021, 13:37

Od sutra besplatan parking kod Novosadskog sajma za one koji dolaze da se vakcinišu

"Parking servis", od srede, 20. januara neće naplaćivati parkiranje na delu platoa u Mičurinovoj ulici građanima koji na punkt za vakcinaciju u Hali 1 Novosadskog sajma budu dolazili automobilom, a nalaze se na spisku prijavljenih za vakcinaciju.

Automobile će moći da parkiraju na manjem delu platoa, dok će ostatak parkirališta uobičajeno moći da koriste ostali građani.

"Parking servis >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << na ovaj način želi da građanima izađe u susret i da im omogući da što pre i jednostavnije obave vakcinaciju, a naši radnici će na licu mesta organizovati parkiranje", navode u ovom gradskom preduzeću.

Autor: 021

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Besplatan parking kod Novosadskog sajma za one koji dolaze da se vakcinišu

Izvor: Radio 021, 20.Jan.2021, 08:58

Parkiranje na delu platoa u Mičurinovoj ulici od danas, 20. janura je besplatno za građane koji na punkt za vakcinaciju u Hali 1 Novosadskog sajma budu dolazili automobilom, a nalaze se na spisku prijavljenih za vakcinaciju...Automobile će moći da parkiraju na manjem delu platoa, dok će ostatak...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.