Od danas vakcinacija u tržnom centru Promenada

Izvor: B92, 05.Maj.2021, 08:06

Od danas vakcinacija u tržnom centru "Promenada"

Direktor Kancelarije za informacione tehnologije i elektronsku upravu Mihailo Jovanović naveo je da će danas u Novom Sadu u tržnom centru "Promenada biti otvoren novi, 221 po redu punkt, a sutra u Beogradu u tržnom centru "Ušće" još jedan.

"To će biti punktovi gde neće biti zakazivanja termina, dakle, građani mogu slobodno da dođu i prime bilo koju od četiri tipa vakcine. Oni koji budu primili vakcinu u tržnim centrima, svoju drugu dozu mogu da prime u svom mestu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << gde imaju prebivalište", poručio je Jovanović, prenosi RTV.

Od početka epidemije u Srbiji su zaražene 694.473 osobe, a 6.456 pacijenata je izgubilo bitku s koronavirusom. Procenat smrtnosti je 0,93 odsto. Do sada je testirano 3.869.214 uzoraka. Na bolničkom lečenju nalazi se 4.429 obolelih, od kojih je 138 na respiratoru.

U Srbiji su, prema poslednjem preseku, bitku sa kovidom izgubila još 24 pacijenta.Potvrđena su 1.304 nova slučaja zaraze od 9.074 testirana uzorka.

Na bolničkom lečenju je 4.429 pacijenata, od kojih je 138 na respiratoru.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Vakcinacija,   Tržni centar Ušće

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.