Izvor: N1 televizija, 08.Feb.2021, 20:07

Obradović: Država će pomoći Romima da se vakcinišu

Ministarka državne uprave i lokalne samouprave Marija Obradović izjavila je da je za državu važno da svaki gradjanin bude vakcinisan i da će narednih dana biti preduzeti koraci kako bi se veći broj Roma i drugih marginalizovanih grupa prijavio za vakcinaciju. Ministarka je to izjavila na onlajn tribini "Da li Srbija može biti imunizovana bez romske zajednice" koju je ministarstvo organizovalo zajedno sa gradjanskim pokretom Opre Roma Srbija.
Pogledaj vesti o: Vakcinacija

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Marija Obradović: Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave će pomoći Romima da se ...

Izvor: Beta, 08.Feb.2021

Ministarka državne uprave i lokalne samouprave Marija Obradović izjavila je da je za državu važno da svaki gradjanin bude vakcinisan i da će narednih dana biti preduzeti koraci kako bi se veći broj Roma i drugih marginalizovanih grupa prijavio za vakcinaciju.Ministarka je to izjavila na onlajn...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.