Novine: Verujem Miki; Pare hoćemo svi, a vakcinu tek svaki treći

Izvor: B92, 29.Apr.2021, 22:33

Novine: "Verujem Miki"; "Pare hoćemo svi, a vakcinu tek svaki treći"

Dnevna štampa za petak 30. april piše o Vaskrsu, vakcinaciji, slučaju učitelja glume, ali i o novim saznanjima o klanu Velje Nevolje.

"Politika" akcenat stavlja na predstojeći praznik, Vaskrs: "Radost Vaskrsa odagnaće tugu našeg života".

"Večernje novosti" pišu o slučaju učitelja glume Mike Aleksića i prenose ispovest njegove supruge: "Verujem Miki, on sad živi iz inata da dokaže istinu".

"Blic" donosi podatke o tome koliki je ukupan broj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << prijavljenih za vakcinaciju, a koliki za novčanu pomoć od države: "Pare hoćemo svi, a vakcinu koja spašava život tek svaki treći".

"Alo" otkriva nove informacije o klanu Veljka Belivuka: "Zvicer naredio Velji da počisti pink pantere", dok "Kurir" piše o popularnom pevaču Darku Laziću: "Darko upao u kuću Marininih roditelja, psovao nju i njenu majku".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

OČAJNIČKI POTEZ MIKE ALEKSIĆA I NJEGOVE ŽENE Sramni intervju bez trunke empatije i odgovora zašto bi 7 devojaka optužilo Aleksića za silovanje i zlostavljanje

Izvor: Blic, 30.Apr.2021, 18:04

Ne osporavam njeno pravo da veruje svom suprugu i da ga brani na svaki mogući način, pa i na ovaj. Više sam iznenađen time što to nije učinila ranije, iako je imala prilike, kao što je uostalom i okrivljeni, tokom protekla tri meseca u svakom trenutku mogao da detaljno iznese svoju odbranu i opovrgne...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.