Novine: "Verujem Miki"; "Pare hoćemo svi, a vakcinu tek svaki treći"

Dnevna štampa za petak 30. april piše o Vaskrsu, vakcinaciji, slučaju učitelja glume, ali i o novim saznanjima o klanu Velje Nevolje.

Izvor: B92

Četvrtak, 29.04.2021.

22:40

Novine:

"Politika" akcenat stavlja na predstojeći praznik, Vaskrs: "Radost Vaskrsa odagnaće tugu našeg života".

"Večernje novosti" pišu o slučaju učitelja glume Mike Aleksića i prenose ispovest njegove supruge: "Verujem Miki, on sad živi iz inata da dokaže istinu".

"Blic" donosi podatke o tome koliki je ukupan broj prijavljenih za vakcinaciju, a koliki za novčanu pomoć od države: "Pare hoćemo svi, a vakcinu koja spašava život tek svaki treći".

"Alo" otkriva nove informacije o klanu Veljka Belivuka: "Zvicer naredio Velji da počisti pink pantere", dok "Kurir" piše o popularnom pevaču Darku Laziću: "Darko upao u kuću Marininih roditelja, psovao nju i njenu majku".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

13 h

Podeli: