Izvor: N1 televizija, 20.Jan.2021, 16:19

N1 Studio Live (20.1.2021)

U Srbiji je u toku masovna vakcinacija. Država kaže - biće vakcina, na vama je da samo da se prijavite, jer je to jedini način da se zaustavi koronavirus. Do sada je predsednica Vlade dobila Fajzerovu vakcinu, ministri Dačić i Vulin rusku, a od juče ministri se vakcinišu kineskom. Da li je to dovoljno da građani steknu poverenje? Donald Tramp neće više biti predsednik Amerike, na njegovo mesto dolazi Džozef Bajden. Kakvo je nasleđe Donalda Trampa i šta za Evropu znači dolazak nove američke administracije?

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

N1 Studio Live (21.1.2021)

Izvor: N1 televizija, 21.Jan.2021, 15:56

Kako protiče vakcinacija u Srbiji? Te informacija dobijamo sa instagram naloga predsednika Srbije, juče je bio ponosan, danas očekuje rekordne brojke. Da li kao društvo umemo da podržimo žrtve seksulanog nasilja i da li je naš pravni sistem na pravi način prilagođen ovako osetljivim slučajevima.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.