Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Maj.2021, 13:22

Mobilni punkt za vakcinaciju za vikend u centru Novog Sada, prvih 20 vakcinisanih dobija ulaznice za Exit

Autobus JGSP "Novi Sad" adaptiran u mobilni punkt za vakcinaciju protiv koronavirusa biće postavljen na Trgu slobode, 29. i 30. maja od 10.00 časova, a građani će imati mogućnost da prime Sinofarm ili Fajzer vakcinu.

Grad Novi Sad poziva Novosađane da se vakcinišu, a u saradnji sa festivalom "Exit" biće podeljene ulaznice za prvih 20 građana koji se budu vakcinisali u subotu na glavnom gradskom trgu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U subotu GSP punkt na Trgu slobode, prvih 20 vakcinisanih dobijaju kartu za Egzit

Izvor: Radio 021, 28.Maj.2021

Prvih 20 građana koji se u subotu, 29. maja budu vakcinisali na mobilnom punktu na Trgu slobode dobiće besplatnu kartu za Egzit, poručuju u Gradskoj kući.

Nastavak na Radio 021...

Mobilni punkt za vakcinaciju za vikend u centru, prvih 20 vakcinisanih dobija ulaznice za Exit

Izvor: NoviSad.com, 28.Maj.2021

Autobus JGSP „Novi Sad“ adaptiran u mobilni punkt za vakcinaciju protiv koronavirusa biće postavljen tokom vikenda na Trgu slobode, a prvih 20 građana koji se sutra budu vakcinisali na mobilnom punktu dobiće besplatnu kartu za Exit..

Nastavak na NoviSad.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.