MINISTAR UDOVIČIĆ SE VAKCINISAO, PA PORUČIO MLADIMA: Vakcinišite se za život, za slobodu, za zagrljaje!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Apr.2021, 13:32

MINISTAR UDOVIČIĆ SE VAKCINISAO, PA PORUČIO MLADIMA: Vakcinišite se za život, za slobodu, za zagrljaje!

Ministarstvo omladine i sporta, uz pomoć Ministarstva zdravlja, organizovalo akciju vakcinacije mladih.

Ministarstvo omladine i sporta, uz pomoć Ministarstva zdravlja, danas je u Beogradu organizovalo akciju vakcinacije mladih u Zavodu za sport i medicinu sporta Republike Srbije.

Sve vreme uz mlade, koji su došli da podrže borbu protiv Kovida 19, bio je ministar Vanja Udovičić.

- Cilj Ministarstva omladine i sporta je da motiviše mlade da se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vakcinišu jer to je preduslov da se u naše živote vrate sve one stvari koje najviše nedostaju upravo mladima - zagljaj, druženje, okupljanja, izlasci, odlasci na utakmice, koncerte, u pozorište, na putovanja. Mladost je neustrašiva, ima svoje potrebe i uživanja, ali zato i jeste posebna, pa danas odavde pozivamo sve mlade da nam se priključe, da bi ponovo imali sve one osmehe, doživljaje, avanture, žurke, traženja i davanja, a vakcinacija je upravo preduslov svemu tome. Nakon Beograda bićemo i u drugim gradovima Srbije da pokažemo da mladi prepoznaju motive kako da pobedimo ovu pošast. Zato ne čekajte, već se vakcinišite - za život, za slobodu, za zagrljaj, pune amfiteatre, hale, stadione, pozorišta - rekao je ministar Udovičić.

Ministar Vanja Udovičić se ovom prilikom još jednom zahvalio svim doktorima i medicinskim radnicima na svemu što rade i borbi za svaki život. Takođe, Udovičić je naglasio da su ministar zdravlja Lončar, premijerka Brnabić i predsednik Vučić omogućili ono što gotovo nijedna zemlja nije, a to je da svi, pa i mladi Srbije, danas imaju izbor svih vakcina i time mogućnost da sačuvaju i svoje, ali i zdravlje drugih.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.