Izvor: N1 televizija, 25.Jan.2021, 20:15

Kako teče vakcinacija u Srbiji – od „dođite svi“ do „mogu samo oni s pozivom“

Do sada je u Srbiji vakcinu primilo nešto više od 256 hiljada građana. Na beogradskom Sajmu otvoren je još jedan punkt za masovnu vakcinaciju u hali 3, a i danas su na tom mestu zabeleženi ogromni redovi i gužve. Ministar zdravlja poručio je da Srbija u ovom trenutku ima još 600 hiljada vakcina, a to ministarstvo donelo je odluku da će od utorka, 26. januara, na svim punktovima za vakcinaciju moći će da se vakcinišu isključivo građani koji su se prijavili onlajn i dobili poziv elektronske uprave sa terminom vakcinacije.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

300.000 vakcinisanih, više od 2.000 novih slučajeva; "Svaka vakcina vas štiti"

Izvor: B92, 26.Jan.2021, 09:26

Beograd -- U Srbiji je do sada vakcinisano više od 300.000 građana, a za vakcinu se preko eUprave i kol-centra prijavilo 670.000 ljudi...Od danas se na svim punktovima mogu da vakcinišu isključivo građani koji su dobili poziv od elektronske uprave sa terminom vakcinacije. Na imunizaciju je danas...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.