Izvor: B92, 06.Maj.2021, 08:39

Kako izgleda vakcinacija u novosadskom tržnom centru? VIDEO

Juče je otvoren punkt za vakcinaciju u tržnom centru "Promenada" u Novom Sadu. Gradski čelnici kažu da će se građani ovde vakcinisati dok god bude potrebe za imunizacijom stanovništva.

Od 10 časova, otkako je juče otvoren tržni centar, počeli su da pristižu Novosađani koji su odlučili da se ovde vakcinišu.

Ovde rađani mogu da se vakcinišu bez zakazivanja. Sve što je potrebno jeste da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << imaju lična dokumenta kod sebe.

"Ono što je samo bitno je da dođete, date vaš JMBG, registrujete se, vakcinišete se, dobijete potvrdu o vakcinaciji, a sve ukupno traje 10-15 minuta", rekao je Dragan Stajić, član Gradskog veća Novog Sada za zdravstvo.

Opširnije u video-prilogu:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.