KARLEUŠA ZAGRMELA nakon optužbi da je za vakcinaciju DOBILA NOVAC: Polumozgovi, ovo je zbog UMRLIH!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Maj.2021, 18:48

KARLEUŠA ZAGRMELA nakon optužbi da je za vakcinaciju DOBILA NOVAC: "Polumozgovi, ovo je zbog UMRLIH!"

Nije ostavila prostora za spekulacije!

Nakon što je Jelena Karleuša javno objavila da će se vakcinisati protiv koronavirusa, u četvrtak 6. maja, u TC Ušće, usledili su brojni komentari o razlogu pevačicine vakcinacije, a JK je svojim odgovorom stavila tačku na nagađanja.

Pojedini su pisali da Karleušina odluka da se vakciniše jeste uslov, te da je za to i plaćena kao zvezda koja ima značajan >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << uticaj na ljude u Srbiji, ali i u regionu, nakon čega se Jelena oglasila na društvenoj mreži Instagam.

- Čisto da zaustavim divljanje polumozgova i njihovu bujnu devijantnu maštu, moja vakcinacija nema veze sa državnom politikom. Vakciniše se čitav svet, svetske zvezde... Niko me iz vlasti nije niti uslovio, ovo je moja samostalna odluka niti mene bilo ko može da drži u šaci - poečala je Jelena.

- Za vakcinaciju nisam plaćena, bar meni pare ne trebaju, jer sirota mala bogatašica kojoj se može, a protiv medija koje sam tužila ne bih povukla tužbe ni mrtva! - napisala je pevačica na Instagramu.

- Zbog zdravstvenih radnika, zbog svih umrlih i teško bolesnih, zbog umrlih trudnica, zbog normalizacije života koristim popularnost koja je očigledno ogromna da činim prave stvari i spasim živote! Gadi mi se što uopšte moram da objašnjavam, ali takav smo narod, nama nikada ugoditi - zaključila je Karleuša.

Podsetimo, Jelena je ranije tokom dana objavila da se sutra vakciniše i apelovala je na ljude da se odazovu vakcinaciji, a kako smo saznali, pevačica će primiti Fajzerovu vakcinu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.