Izvor: Radio 021, 19.Jan.2021, 10:42

FOTO: Kreće masovna vakcinacija Novosađana na Sajmu, pogledajte šemu radi bržeg procesa

Masovna vakcinacija Novosađana počeće u sredu, u Hali 1 Novosadskog sajma, poručio je gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević.

Vučević je to poručio na sastanku državnog vrha sa timom za imunizaciju. Prema njegovim rečima, za prvi dan masovne vakcinacije ima 720 prijavljenih građana.

"Novi Sad je spreman, hala Novosadskog sajma je spremna da primi prve Novosađane koji će proći >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << kroz proces masovne imunizacije. Osam plus dva punkta za vakcinaciju je spremno. Zajedno sa pripadnicima Prve brigade, volonterima Crvenog krsta, sve je formirano. Danas završavamo sve finalne radove", poručio je gradonačelnik Novog Sada.

Novi Sad će za masovnu imunizaciju građana koristiti Halu 1 Novosadskog sajma, koja je prethodno korišćena kao kovid bolnica.

Vučević je na svom Fejsbuk profilu objavio i šemu Hale 1 Novosadskog sajma koja je opremljena za vakcinaciju. Kako se može videti, pripremljeno je 96 mesta za popunjavanje obrazaca po ulasku u Halu, a tu je i čekaonica sa 80 mesta. Spremljeno je 10 punktova za lekarske preglede i još toliko za vakcinaciju. Obezbeđene su posebne magacinske i IT prostorije, prostor za lekare, Hitnu pomoć.

"Od sutra smo operativni i možemo da radimo. Obezbeđen je parking prostor, kol centar kroz Dom zdravlja. Rade lekari i medicinske sestra Doma zdravlja Novi Sad i Instituta za javno zdravlje Vojvodine, tako da je Novi Sad spreman", zaključio je Vučević.

Ukoliko želite da se prijavite za vakcinaciju, to možete da učinite popunjavanjem obrasca na portalu e-uprave, na OVOM LINKU.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Počinje masovna vakcinacija Novosađana protiv koronavirusa

Izvor: NoviSad.com, 19.Jan.2021

Masovna vakcinacija Novosađana počeće sutra u Hali 1 Novosadskog sajma, najavio je gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević. On je to rekao na sastanku državnog vrha sa timom za imunizaciju..

Nastavak na NoviSad.com...

Vučević: Hala 1 Novosadskog sajma spremna za masovnu vakcinaciju

Izvor: Blic, 20.Jan.2021, 01:16

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević obišao je Halu 1 Novosadskog sajma gde će od srede početi masovna imunizacija Novosađana i pozvao ih da se odazovu vakcinaciji.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.