Danas počinje vakcinacija protiv gripa u svim ambulantama

Izvor: JuznaSrbija.info, 05.Okt.2015, 15:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas počinje vakcinacija protiv gripa u svim ambulantama

Od četvrtka, kada je počela vakcinacija protv sezonskog gripa, od ovog virusa imunizovalo se stotinak ljudi, kaže direktor Doma zdravlja Milorad Jerkan. Danas počinje vakcinacija i po ostalim ambulatntama na gradskom i seoskom području.

Danas počinje vakcinacija i po ostalim ambulatntama >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << na gradskom i seoskom području.

U Domu zdravlja i svim ambulantama u gradu i okolnim selima možete da primite vakcinu protiv gripa. Ove sezone imunizacija je na tip AH1N1, AH3N2, i B grupu. Kako kažu u Domu zdravlja,već u prvih nekoliko dana se veliki broj Nišlija vakcinisao.

Za vakcinaciju vam je potrebna samo overena zdravstvena knjižica i da se obratite izbranom lekaru. Ukoliko lekar bude utvrdio da niste bolesni, možete da se imunizujete.

Dom zdravlja za sada ima 5000 vakcina protiv sezonskog gripa, a kako su ranije rekli, trebovali su ukupno 6000 hiljada doza.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.