DA LI ĆE VAKCINACIJA U SRBIJI BITI OBAVEZNA: Oglasio se ministar Lončar i razrešio sve dileme

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Apr.2021, 21:43

DA LI ĆE VAKCINACIJA U SRBIJI BITI OBAVEZNA: Oglasio se ministar Lončar i razrešio sve dileme

Ministar odgovorio na pitanje koje zanima mnoge građane.

Nema potrebe za obaveznom vakcinacijom, jer imamo vakcina i zainteresovanih za vakcinaciuju, a i dovoljno vakcinisanih zdravstvenih radnika, izjavio je Lončar.

On je gostujući na RTS rekao da je i ranije bilo dovoljno vakcinisanih lekara, ali je problem bio nedovoljnog broja vakcinisanih mladih medicinskih sestara, koje su se plašile da neće >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << moći da imaju potomstvo.

Lončar je naglasio da je taj problem rešen nakon razgovora koji su obavljeni sa medicinskim sestrama u kojima ih me objašnjeno da nema nikakvog dokaza da vakcina izaziva sterilitet.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.