Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Apr.2023, 11:13

ZAVIRITE U USKRŠNJU IDILU GAGE MIRKOVIĆ! Jaja farba u crveno, a dekoracija trpeze oduzima dah!

Prava domaćica, ništa ne prepušta slučaju.

Približio nam se Uskrs, a poznate ličnosti su orne da pripreme najlepše trpeze kako bi obeležili ovaj, za hrišćane važan praznik, Hristovog uskrsnuća.

Oduvek su dekoracije folk dive Dragane Mirković privlačile veliku pažnju medija i njenih oduševljenih fanova, te se posebno potrudila da i ove godine njena jaja budu najlepše ofarbana.

U kuhinji svog doma, svog dvorca, u domaćoj radinost >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su se farbala jaja. Pevačica je ovekovečila ovaj trenutak fotkom koju je podelila sa svojim pratiocima na društvenoj mreži instagram.

Važi za osobu koja perfektno kuva, pa nije tajna da će se svoju porodicu obradovati raznim đakonijama, a fanove novim fotografijama istim.

Kako će čarolija izgledati u domu Mirkovićeve, ostaje nam da ispratimo u narednim objavama koje će zasigurno izmamiti osmehe i oduševljena lica svakog ko ih bude video.

A podsetimo se u nastavku teksta kako je to magično izgledalo za katolički Uskrs, koji se takođe proslavlja u porodici Mirković Bijelić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.