Vučević čestitao Uskrs po Gregorijanskom kalendaru

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Apr.2021, 14:23

Vučević čestitao Uskrs po Gregorijanskom kalendaru

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević uputio je danas čestitku svim građanima koji obeležavaju Uskrs po Gregorijanskom kalendaru.

"Svim vernicima koji Uskrs slave po Gregorijanskom kalendaru, želim da najveći hrišćanski praznik provedu srećno sa svojim porodicama, i da sve dane uskršnjih praznika krasi mir i sveopšte blagostanje", naveo je Vučević.

Iskreno se nadam, istakao je on, da će nam ovaj veliki praznik ojačati veru u lepšu budućnost >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i da ćemo uskoro svedočiti kraju ove pandemije, pošasti koja nas je snašla na globalnom nivou.

"Želim vam da predstojeće praznične dane provedete u krugu svoje porodice i prijatelja. Neka se radost Uskrsa, u duhu ljubavi, zajedništva i međusobnog poštovanja, samo umnožava", naveo je gradonačelnik Vučević u uskršnjoj čestitci.
Pogledaj vesti o: Uskrs

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mirović čestitao Uskrs po gregorijanskom kalendaru nadbiskupu Hočevaru i vernicima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Apr.2021

Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović čestitao je Uskrs beogradskom nadbiskupu i mitropolitu Stanislavu Hočevaru i svim vernicima koji taj praznik slave po gregorijanskom kalendaru..."U ime Pokrajinske vlade i svoje lično ime, Vama i svim vernicima koji najveći hrišćanski praznik slave po...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.