Izvor: B&F Online, 14.Mar.2013, 14:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veliki uskršnji odmor u Srbiji: Kriza kriza, pa neka je

Sudeći po aranžmanima koje su agencije uvrstile u svoju ponudu, za mnoge građane Srbije uskršnji i majski praznici počinju već 25.aprila, što znači da će većina onih koji putuju, spojiti vikend pre praznika sa praznicima koji počinju u sredu.   Prema podacima agencije „Travelcom“ove godine je najveće interesovanje građana za petodnevnu posetu Istanbulu. Polazak 30.aprila [...]

Nastavak na B&F Online...






Povezane vesti

Veliki uskršnji odmor u Srbiji: Spajaće se dani...

Izvor: Kamatica.com, 14.Mar.2013

Sudeći po aranžmanima koje su agencije uvrstile u svoju ponudu, za mnoge građane Srbije uskršnji i majski praznici počinju već 25. aprila, što znači da će većina onih koji putuju, spojiti vikend pre praznika sa praznicima koji počinju u sredu..

Nastavak na Kamatica.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B&F Online. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B&F Online. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.